6 важни неща при избор на блиндирана врата

6 важни неща при избор на блиндирана врата

Без значение дали за панелни или тухлени апартаменти, къщи и офиси, винаги на дневен ред  идва въпросът как да изберете подходящата входна врата, която да съчетава в себе си всички необходими характеристики. Тя е основният елемент за безопасността на Вашето жилище, но в  същото време тя трябва да впечатлява с външния си вид и да се вписва в обкръжаващото пространство.

Преди да се заемете с покупка на блиндирана врата, първо си отговорете на важните въпроси свързани с нея, за да имате ясна предства какво точно искате. Ние ще се опитаме да Ви улесним като акцентираме върху 6 важни неща, които не трябва да се пренебрегват при покупка на блиндирана входна врата.

  1. Материал – Когато става въпрос за надеждност на  материала, от който е изработена една блиндирана врата, неоспорима лидерска позиция заема стоманата. Качествен материал с дълъг срок на експлоатация. Повечето съвременни врати се изработват от стоманена конструкция, имат поцинкована стоманена основа, и са допълнително подсилени в областта на бравата  и пантите. Също така вече лесно може да намерите подходящата входна врата. Ако вашето помещение има нестандартни размери, може да си вземете блиндирана врата по поръчка, индивидуална за вас.
  2. Дизайн – Благодарение на огромното разнообразие, което предлага пазарът на врати, можете да намерите блиндирана врата, която да се вписва в стила на съответното жилище или офис. Дизайнът им представя благополучното съчетание на класическото и модерното, и биха могли да задоволят всичките Ви капризи относно цвят, покритие и декоративни детайли. Фактът, че първоначалното впечатление на вашите посетители, за дома или за офиса, се изгражда още от входната врата, показва, че този етап при избора на блиндирана врата е от значение.
  3. Защита – това е, бихме казали едно от основните качества на една блиндирана врата, която трябва да търсите. Те Ви осигуряват допълнителна сигурност срещу нежелано проникване и грабежи. Качествените блиндирани врати са сертифицирани, преминават през редица тестове от производителите преди да се пускат на пазара. Надеждното заключване гарантира за безопасността на дома или офиса. Това е възможно благодарение на иновативните заключващи механизми с 13 точкови системи.
  4. Топлоизолационно качество на блиндираната врата или казано иначе входните врати трябва да осигуряват енергийна ефективност. Съвременните врати са по-качествени, материалите използвани при производството им изолират и не позволяват излаз на топлина. Това оскъпява блиндираната врата, но няколко лева повече могат да ви спестят  огромни разходи за топлина през зимата.
  5. Шумоизолация – Освен топлоизолация добрата блиндирана врата трябва да осигурява и шумоизолация. Инвестирайте в качествена входна врата, за да изолирате шума от съседи и врявата отвън, проникваща от всяко възможно местенце. Във вътрешността на вратите се поставят различни качествени материли, монтират се гумирани уплътнители, които максимално да поглъщат страничните шумове.
  6. Цените на блиндираните врати. Бюджетът, предназначен за закупуване на блиндирана входна врата също е определящ фактор. Не се насочвайте веднага към модели, които са с примамливо ниски цени. Най-вероятно тя няма да притежава качествата, които ще изисквате от вашата входна врата. При такава покупка съобразявайте се с нуждите си, а не със спестяването на малко пари и търсете най-подходяща за вас.

Бъдете уверени, че влагате тези средстава в сигурен и качествен продукт. Добрите блиндирани врати, притежаващи високо ниво на надеждност и безопасност няма как да бъдат и евтини. Така че, гледайте на тази покупка като на дългосрочна инвестиция и сами ще се уверите, че в крайна сметка тя ще ви струва по-евтино.

Изберете си блиндирана входна врата, колкото красива, толкова и надеждна, на която да се радвате спокойно дълго време. Инвестирайте в сигурност и качество. Силно се надяваме да ви бъдем полезни с 6-те важни неща, на които да обърнете внимание като купувате Вашата врата.

Цена - лв.

Допълнителни Опции за вратата